La superfície on haurem de treballar hauria de ser adequada a la nostra alçada. Per exemple: una persona que medeixi 1,80cm no necessitarà la mateixa alçada d’encimera que una persona que medeixi 1,20cm.
En aquests casos, l’ús d’una cuina baixa per part d’una persona alta l’obligarà a adoptar una postura en flexió de l’esquena i en els casos de persones de menys alçada hauran de fer postures forçades amb el cap-coll i espatlles. També la col·locació d’armaris alçats ens obliguen en ocasions, a posar-nos de puntetes i a fer una hiperxtensió de la columna. Seria convenient tenir a mà tot el que necessitem i col·locar-ho just per sota de la superfície de treball o bé en el primer prestatge i deixar les coses, els materials que s’utilitzen de forma ocasional en armaris alçats o en nivells inferiors d’armaris Per tant, apart de tenir en compte l’estètica de la nostra nova cuina, també hauríem de tenir en compte la funcionalitat i les nostres característiques amb la finalitat de disminuir el risc de patir de mal d’esquena. Los comentarios están cerrados.
|
IMMA I EVAPromocionem hàbits de vida saludables a totes les etapes de la vida i en totes les situacions vitals ArXIUS
Febrero 2019
CategorIEs |